Pc en Mac reparatie

Start uw pc of mac niet meer op, ondervind uw een softwarematige foutmelding of werkt uw batterij niet meer naar behoren? Geen zorgen wij helpen u verder!
Selecteer hieronder een van de gewenste diensten, voor meer informatie over uw reparatie.

 • apple

  Software reparatie / upgrade Apple computers

  +

  Bent u van plan uw MacBook of iMac leeg te maken en een schone installatie van het besturingsysteem te installeren Of wilt u een upgrade van uw huidige besturingsysteem? Dan kunnen wij dat voor u doen.

  Houd er rekening mee dat uw 12 inch MacBook model 2015 en 2016 niet verder terug kan dan 10.11 (macOS El Capitan), het 2017 model niet verder terug dan 10.12 (Sierra).  Prijs: vanaf €50

 • samsung
  Software reparatie Windows computers

  +

  Windows is al decennialang het meest gebruikte besturingssysteem van pc’s en laptops. Hoewel miljoenen zakelijke en particuliere computergebruikers er dagelijks mee werken, is de software niet foutloos. Door uiteenlopende oorzaken kunnen computers traag worden en vervuild raken. Opschonen kan tijdelijk uitkomst bieden, maar in sommige gevallen wordt het beste resultaat bereikt als u Windows opnieuw en volledig schoon installeert, dus zonder overbodige extra’s.

  Windows opnieuw installeren is niet zonder risico’s. Om te voorkomen dat u belangrijke gegevens kwijt raakt of met een computer komt te zitten die niet meer start, is het aan te raden de herinstallatie door een expert van Wise Telecom te laten uitvoeren.

  Prijs: vanaf €50

 • sony
  Laptop batterij vervangen

  +

  Geeft uw MacBook of Windows laptop aan dat u de accu moet vervangen? Of misschien gaat uw laptop al helemaal niet meer aan. Wij kunnen voor u de juiste accu opzoeken, en deze voor u inbouwen.

  Het vervangen van een accu is vrijwel altijd mogelijk, of het nu een laptop is van Apple of een laptop met Windows.
  Accu’s zijn vaak razendsnel besteld, en we kunnen een afspraak inplannen wanneer u het apparaat langs brengt voor vervangen. Wij vragen wel van u eerst het type / model en serienummer van uw laptop of MacBook door te geven. Zo kunnen wij u informeren of wij de accu direct kunnen vervangen bij binnenkomst, of dat uw apparaat misschien even moet blijven omdat het langer duurt.

  Prijs: vanaf €65

 • HTC
  Hardeschijf vervangen/upgraden

  +

  Computers en laptops kunnen in de loop der jaren trager worden, wellicht voldoet de computer niet langer aan uw eisen.
  Wij kunnen de capaciteit van uw computer vaak uitbreiden, of dit nu gaat om extra intern geheugen, een upgrade naar een snelle SSD of vervangen van uw videokaart voor betere grafische prestaties.

  Bet u er niet zeker van wat voor upgrade u nodig heeft? Dat is geen probleem, wij kunnen uw apparaat onderzoeken, en komen met een passend advies.
  Voor zowel Windows als Apple computers en laptops zijn verschillende upgrades mogelijk. Dankzij onze uitgebreide inkoopkanalen hebben wij vervangende onderdelen zo voor u in huis, en is uw apparaat snel weer gefixt.

  Prijs: vanaf €80 • Laptop Scherm vervangen

  +

  Gebroken glas? Of blijft uw scherm simpelweg zwart? of misschien is het wel uw videokaart of displaykabel waardoor uw apparaat geen beeld meer geeft? Laat ons het onderzoeken, dan komen wij met een scherpe offerte en uitleg om de beste keuze te maken.

  Er is ondersteuning voor vrijwel elk type apparaat, zowel van Windows als van Apple. Dankzij onze uitgebreide inkoopkanalen hebben wij vervangende onderdelen zo voor u in huis, en is uw apparaat snel weer gefixt.

  Prijs: vanaf €150


 • Virussen / Malware verwijderen

  +

  Malware is er is vele vormen, onder deze groep vallen o.a. Virussen, Spyware, Adware en andere kwaadaardige software.
  Door deze programma’s kan uw computer extreem traag worden, of zelfs gevoelige data naar buiten sturen zonder uw toestemming.
  Wij kunnen uw computer volledig opschonen, en geven vervolgens advies om gelijke situaties in de toekomst te voorkomen, bijvoorbeeld met een krachtige virusscanner of firewall. Zowel Windows als Apple computers kunnen worden geïnfecteerd met malware, Het is dus altijd aan te raden uzelf te beschermen.

  Prijs: vanaf €50Bij ons kunt u terecht voor al uw reparaties MET of ZONDER afspraak!


Alle reparaties zijn inclusief montage, BTW & 3 maanden garantie.


U krijgt GRATIS een leentoestel bij de reparatie.


Staat uw toestel er niet tussen? Mail of bel ons gerust het merk,type & schadegeval van uw toestel voor meer informatie.

Klantenservice

scherpenzeel@wisetelecom.nl 033 2111 332

Scherpenzeel

Dorpsstraat 243A | 3925 KC Scherpenzeel


Openingstijden


Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten