Hardware Reparatie

Telefoon Reparatie Mijdrecht


Hoe voorzichtig u ook omgaat met uw telefoon, het kan voorkomen dat het toestel defect raakt. De oorzaak van het defect kan liggen aan de techniek, maar het kan ook door eigen toedoen ontstaan. Ongeacht de oorzaak, het kopen van een nieuw exemplaar is niet altijd een juiste keuze. In dit geval is een reparatie het overwegen waard. Bent u woonachtig in Mijdrecht en u wilt niet al te lang reizen voor het laten uitvoeren van een reparatie aan uw telefoon, dan bent u bij Wise Telecom aan het juiste adres.

Telefoon reparatie – Bel: 0297-548381


Wanneer u zaken doet met Wise Telecom, dan hoeft u zich absoluut niet druk te maken omtrent het feit of de reparatie wel of niet op correcte wijze wordt uitgevoerd. Met een ervaring van ruim 10 jaar is geen enkele telefoon reparatie te groot. Bent u in het bezit van een tablet, PC of MAC die kuren vertoont, ook dan kunnen wij reparaties met de nodige precisie uitvoeren. Op al onze reparaties geven wij standaard 3 maanden garantie. Op deze wijze bent u ervan verzekerd dat een kwalitatieve dienstverlening voorop staat. Bent u nog aan het twijfelen? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wise Telecom Mijdrecht voor vlot herstel

Naast ervaring zorgen de medewerkers van Wise Telecom, dat nodige kennis wat betreft het repareren van telefoons telkens wordt bijgespijkerd. Op deze wijze zijn wij in staat om uw toestel, ongeacht het merk, met succes te repareren. Daarnaast zorgt een ruime voorraad aan onderdelen ervoor, dat de uitvoer van een herstelwerkzaamheid zeer vlot verloopt. Breng uw telefoon vandaag nog langs bij ons en overtuig uzelf van het aanwezige vakmanschap.

Telefoon reparatie Mijdrecht


Bij ons kunt u terecht voor al uw reparaties MET of ZONDER afspraak!


Alle reparaties zijn inclusief montage, BTW & 3 maanden garantie.


U krijgt GRATIS een leentoestel bij de reparatie.


Staat uw toestel er niet tussen? Mail of bel ons gerust het merk,type & schadegeval van uw toestel voor meer informatie.