Hardware Reparatie

Telefoon reparatie De Bilt


Heeft u een telefoon in bezit die niet meer goed functioneert dan wil dat niet direct zeggen dat u het apparaat de prullenbak in kunt doen. Er is namelijk altijd nog kans aanwezig dat het toestel te redden valt. Woont u in De Bilt en u kiest voor reparatie van de telefoon dan is Wise Telecom de partij die u op deskundige wijze hulp kan bieden. Wise Telecom heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van het repareren van gsm’s en smartphones. Daarnaast kan Wise Telecom u ook van dienst zijn indien u tablet, PC of MAC kuren vertoont. Op alle uitgevoerde reparaties krijgt u 3 maanden garantie. Als klant bent u er op deze wijze van verzekerd dat wij als telefoonspecialist constant kwaliteit leveren.

Telefoon reparatie in De Bilt: 030 763 06 17


Een reparatie die wij uitvoeren aan uw telefoon wordt met de nodige zorgvuldigheid uitgevoerd. Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van defecten aan diverse soorten telefoons zijn wij meestal instaat het apparaat binnen een uur te repareren. Merken als Apple, Samsung en HTC zijn vormen voor ons absoluut geen onbekend terrein. Naast het in bezit hebben van de juiste expertise wat betreft uitvoer van telefoon reparaties zorgt een ruime voorraad aan onderdelen ervoor dat herstelwerkzaamheden zonder onnodige vertraging uitgevoerd kunnen worden. Zaken doen met Wise Telecom zorgt ervoor dat u als klant op deskundige wijze wordt geholpen zodat u zich de kosten bespaart van de aanschaf van een nieuw apparaat.

Snel en goedkoop herstel van uw telefoon

Gaat het bij u om de reparatie van uw telefoon en u bent daarvoor opzoek naar een partij in De Bilt die u op een adequate wijze van dienst kan zijn? Wise Telecom zorgt vandaag nog voor snel en goedkoop herstel.

Telefoon reparatie De Bilt


Bij ons kunt u terecht voor al uw reparaties MET of ZONDER afspraak!


Alle reparaties zijn inclusief montage, BTW & 3 maanden garantie.


U krijgt GRATIS een leentoestel bij de reparatie.


Staat uw toestel er niet tussen? Mail of bel ons gerust het merk,type & schadegeval van uw toestel voor meer informatie.