Hardware Reparatie

Telefoon Reparatie Bilthoven


Hoe behoedzaam u ook omgaat met uw telefoon, vroeg of laat kan het voorkomen dat u te maken krijgt met een defect. Het is meestal niet de juiste oplossing om de telefoon direct van de hand te doen en een nieuwe aan te schaffen. In dit geval kan herstel het antwoord zijn. Kiest u ervoor om reparatie aan de telefoon te laten uitvoeren en u bent daarvoor opzoek naar een partij in Bilthoven, dan is Wise Telecom de specialist waar u wezen moet. De telefoon is in goede handen bij Wise Telecom, wij hebben al ruim 10 jaar ervaring in het vak. Naast het repareren van uw telefoon kan Wise Telecom u ook van dienst zijn indien het gaat om mankementen aan uw tablet, PC of MAC.

Telefoon reparatie – Bel: 030 763 06 17


Om u als klant extra gerust te stellen dat uw waardevol apparaat op deskundige wijze wordt gerepareerd, wordt er op elke uitgevoerde reparatie 3 maanden garantie gegeven. Naast de omstandigheid dat Wise Telecom garantie geeft op een uitgevoerde reparatie, wordt los daarvan elke herstelopdracht met de nodige zorg uitgevoerd. Ervaring en het constant up-to-date houden van de nodige kennis om telefoons te kunnen repareren zorgt ervoor dat er met allerlei merken kan worden omgegaan. In de praktijk vertalen deze aspecten zich naar het feit dat er vaak maximaal één uur nodig is om een telefoon weer in oude staat terug te brengen.

Ruime voorraad onderdelen bij Wise Telecom

Bent u in het bezit van een Apple, Samsung, HTC of een ander merk, bij Wise Telecom weet men op de juiste wijze met uw kostbare bezit om te gaan. Naast de nodige expertise zorgt een ruime voorraad aan onderdelen ervoor dat reparaties snel kunnen worden uitgevoerd. Kiest u voor reparatie van uw telefoon? Kies dan voor Wise Telecom in Bilthoven, de telefoonspecialist die u vandaag nog de brand uit helpt.

Telefoon reparatie Bilthoven


Bij ons kunt u terecht voor al uw reparaties MET of ZONDER afspraak!


Alle reparaties zijn inclusief montage, BTW & 3 maanden garantie.


U krijgt GRATIS een leentoestel bij de reparatie.


Staat uw toestel er niet tussen? Mail of bel ons gerust het merk,type & schadegeval van uw toestel voor meer informatie.